Woon jij in Leiderdorp of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Leiderdorp? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Leiderdorp

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Leiderdorp is dan een uitstekende keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Leiderdorp? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Leiderdorp?

De prijzen van zonnepanelen in Leiderdorp nemen sterk af. In vergelijking met acht jaren terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Leiderdorp? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat de prijzen zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van installateurs.

Specificatie van de kosten

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Leiderdorp zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een andere prijs en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG