Woon jij in Den Haag of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Den Haag? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Den Haag

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Den Haag is dan een duurzame keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Den Haag? Verkrijg offertes van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Den Haag?

De kosten van zonnepanelen in Den Haag nemen snel af. In vergelijking met 9 jaren terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Den Haag? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Vul het formulier in en ontvang drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot drie prijsopgaven van bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Den Haag zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en opbrengst. Je kan stellen: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG