Ben jij woonachtig in Den Haag of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Den Haag? Begin nu met vergelijken!

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat de tarieven zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Den Haag

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Den Haag is dan een ideale optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Den Haag? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Den Haag bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een eigen prijs en opbrengst. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Den Haag?

De prijzen van zonnepanelen in Den Haag nemen sterk af. In vergelijking met acht jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Den Haag? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 30%! Doe nu je aanvraag en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.