Woon jij in Delft of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Delft? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Delft?

De kosten van zonnepanelen in Delft nemen snel af. In vergelijking met tien jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Delft? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Begin je vergelijking nu en ontvang 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Delft bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere kosten en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Delft

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Delft is dan een duurzame keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Delft? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Subsidie op zonnepanelen in Delft?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Delft subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze partners kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Delft vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie prijsopgaven van bedrijven.