Woon jij in Oostzaan of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Oostzaan? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Oostzaan?

De kosten van zonnepanelen in Oostzaan nemen sterk af. Vergeleken met 9 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Oostzaan? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 36%40%! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Oostzaan bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een eigen prijs en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Oostzaan

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Oostzaan is dan een betaalbare keuze.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Oostzaan? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Oostzaan?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Oostzaan subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Oostzaan vertellen. Vraag nu prijzen op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot 3 prijsopgaven van bedrijven.