Ben jij woonachtig in Haarlem of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Haarlem? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Haarlem

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Haarlem is dan een ideale keuze.

I.t.t. een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Haarlem? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Haarlem?

De prijzen van zonnepanelen in Haarlem nemen sterk af. In vergelijking met 10 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Haarlem? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Haarlem? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot dertig %! Begin je vergelijking nu en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie kostenplaatjes van bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Haarlem zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een eigen kosten en rendement. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG