Woon jij in Haarlem of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Haarlem? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Haarlem?

De prijzen van zonnepanelen in Haarlem nemen sterk af. In vergelijking met 7 jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Haarlem? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Vul het formulier in en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Haarlem bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Zonnepanelen huren in Haarlem

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Haarlem is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Haarlem? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Subsidie op zonnepanelen in Haarlem?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Haarlem subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze specialisten kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Haarlem vertellen. Vraag nu tarieven op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie kostenplaatjes van bedrijven.