Woon jij in Lisse of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Lisse? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Lisse

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Lisse is dan een perfecte keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Lisse? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Lisse?

De prijzen van zonnepanelen in Lisse nemen snel af. In vergelijking met acht jaren terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Lisse? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en ontvang drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie kostenplaatjes van specialisten.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Lisse zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en rendement. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt