Woon jij in Hillegom of hier in de buurt en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Hillegom? Begin nu met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Hillegom?

De kosten van zonnepanelen in Hillegom nemen sterk af. In vergelijking met 7 jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Hillegom? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Doe nu je aanvraag en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Hillegom zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een andere prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Hillegom

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Hillegom is dan een goede keuze.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Hillegom? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Subsidie op zonnepanelen in Hillegom?

Wil je weten of je voor zonnepanelen in Hillegom subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels zijn anders in elke gemeente. Onze specialisten kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Hillegom vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van bedrijven.