Woon jij in Eersel of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Eersel? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Eersel

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Eersel is dan een ideale optie.

I.t.t. een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Eersel? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Eersel zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een andere prijs en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Eersel?

De prijzen van zonnepanelen in Eersel nemen snel af. Vergeleken met 7 jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Eersel? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Eersel? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Begin je vergelijking nu en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.