Woon jij in Eindhoven of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Eindhoven? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Eindhoven?

De prijzen van zonnepanelen in Eindhoven nemen snel af. In vergelijking met tien jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Eindhoven? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Eindhoven? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Eindhoven zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Eindhoven

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Eindhoven is dan een betaalbare optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Eindhoven? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Eindhoven?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Eindhoven subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Eindhoven vertellen. Vraag nu tarieven op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van installateurs.