Ben jij woonachtig in Breda of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Breda? Begin nu met vergelijken!

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 offertes van specialisten.

Zonnepanelen huren in Breda

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Breda is dan een goede optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Breda? Verkrijg offertes van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Breda bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een andere prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Breda?

De kosten van zonnepanelen in Breda nemen sterk af. In vergelijking met 8 jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Breda? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Breda? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.