Woon jij in Etten-Leur of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Etten-Leur? Begin nu met vergelijken!

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie prijsopgaven van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Etten-Leur

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Etten-Leur is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Etten-Leur? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Etten-Leur bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Etten-Leur?

De kosten van zonnepanelen in Etten-Leur nemen snel af. Vergeleken met zeven jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Etten-Leur? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.