Woon jij in Etten-Leur of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Etten-Leur? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Etten-Leur

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Etten-Leur is dan een goede keuze.

In tegenstelling tot een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Etten-Leur? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Etten-Leur?

De kosten van zonnepanelen in Etten-Leur nemen snel af. Vergeleken met negen jaren geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Etten-Leur? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 30%! Klik op de knop en vergelijk drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van specialisten.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Etten-Leur zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een eigen kosten en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt