Ben jij woonachtig in Tilburg of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Tilburg? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Tilburg?

De prijzen van zonnepanelen in Tilburg nemen sterk af. Vergeleken met negen jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Tilburg? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Tilburg? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Vul het formulier in en vergelijk drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Tilburg bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en opbrengst. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Tilburg

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Tilburg is dan een perfecte keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Tilburg? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Tilburg?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Tilburg subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Tilburg vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van installateurs.