Woon jij in Goirle of hier in de buurt en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Goirle? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Goirle?

De prijzen van zonnepanelen in Goirle nemen snel af. Vergeleken met 7 jaren terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Goirle? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Vul het formulier in en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Goirle zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en opbrengst. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Goirle

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Goirle is dan een goede optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Goirle? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Subsidie op zonnepanelen in Goirle?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Goirle in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze partners kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Goirle vertellen. Vraag nu tarieven op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie prijsopgaven van specialisten.