Ben jij woonachtig in Bergeijk of hier in de buurt en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Bergeijk? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Bergeijk

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Bergeijk is dan een ideale optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Bergeijk? Verkrijg offertes van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Bergeijk?

De kosten van zonnepanelen in Bergeijk nemen snel af. Vergeleken met zeven jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Bergeijk? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Doe nu je aanvraag en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 prijsopgaven van installateurs.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Bergeijk zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een eigen kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG