Woon jij in Valkenswaard of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Valkenswaard? Vergelijk nu!

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En ben je ook benieuwd wat de prijzen zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 prijsopgaven van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Valkenswaard

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Valkenswaard is dan een uitstekende keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Valkenswaard? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Kosten specificatie

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Valkenswaard bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Valkenswaard?

De kosten van zonnepanelen in Valkenswaard nemen sterk af. In vergelijking met 9 jaar terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Valkenswaard? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Valkenswaard? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Vul het formulier in en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.