Woon jij in Bladel of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Bladel? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Bladel

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Bladel is dan een duurzame optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Bladel? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Bladel?

De prijzen van zonnepanelen in Bladel nemen snel af. Vergeleken met zeven jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Bladel? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Bladel? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van specialisten.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Bladel bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG