Woon jij in Voerendaal of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Voerendaal? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 offertes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Voerendaal

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Voerendaal is dan een ideale optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Voerendaal? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Voerendaal bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Voerendaal?

De kosten van zonnepanelen in Voerendaal nemen sterk af. Vergeleken met negen jaren terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Voerendaal? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Voerendaal? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Klik op de knop en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.