Ben jij woonachtig in Maastricht of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Maastricht? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Maastricht

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Maastricht is dan een perfecte keuze.

In tegenstelling tot een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Maastricht? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Maastricht?

De prijzen van zonnepanelen in Maastricht nemen snel af. In vergelijking met zeven jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Maastricht? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Maastricht? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 30%! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van installateurs.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Maastricht zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een eigen kosten en rendement. Je kan stellen: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG