Ben jij woonachtig in Maastricht of hier in de buurt en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Maastricht? Vergelijk nu!

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 prijsopgaven van installateurs.

Zonnepanelen huren in Maastricht

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Maastricht is dan een perfecte optie.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Maastricht? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Maastricht bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een eigen prijs en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Maastricht?

De prijzen van zonnepanelen in Maastricht nemen sterk af. In vergelijking met negen jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Maastricht? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Maastricht? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Doe nu je aanvraag en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.