Woon jij in Meerssen of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Meerssen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Meerssen?

De prijzen van zonnepanelen in Meerssen nemen sterk af. In vergelijking met 7 jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Meerssen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Meerssen? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Meerssen zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere prijs en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Meerssen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Meerssen is dan een ideale optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Meerssen? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Meerssen?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Meerssen in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels zijn niet hetzelfde in elke gemeente. Onze specialisten kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Meerssen vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot 3 offertes van bedrijven.