Ben jij woonachtig in Venlo of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Venlo? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Venlo?

De prijzen van zonnepanelen in Venlo nemen sterk af. In vergelijking met 7 jaar terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Venlo? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Venlo? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot dertig %! Begin je vergelijking nu en ontvang 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Venlo zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Venlo

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Venlo is dan een perfecte optie.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Venlo? Vergelijk tarieven van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Venlo?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Venlo subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels zijn anders in elke gemeente. Onze specialisten kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Venlo vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie prijsopgaven van installateurs.