Woon jij in Venlo of hier in de buurt en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Venlo? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Venlo

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Venlo is dan een duurzame optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Venlo? Verkrijg offertes van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Venlo?

De prijzen van zonnepanelen in Venlo nemen sterk af. In vergelijking met acht jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Venlo? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Vul het formulier in en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie kostenplaatjes van bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Venlo bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG