Woon jij in Stein of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Stein? Begin nu met vergelijken!

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Stein

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Stein is dan een perfecte keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Stein? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Stein bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een andere kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Stein?

De kosten van zonnepanelen in Stein nemen sterk af. In vergelijking met negen jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Stein? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en ontvang drie offertes van zonnepanelen leveranciers.