Ben jij woonachtig in Heerlen of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Heerlen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Heerlen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Heerlen is dan een uitstekende keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Heerlen? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Kosten specificatie

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Heerlen bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen kosten en rendement. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Heerlen?

De prijzen van zonnepanelen in Heerlen nemen snel af. In vergelijking met tien jaren geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Heerlen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Heerlen? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.