Ben jij woonachtig in Heerlen of hier in de buurt en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Heerlen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Heerlen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Heerlen is dan een goede keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Heerlen? Verkrijg offertes van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Heerlen?

De kosten van zonnepanelen in Heerlen nemen snel af. In vergelijking met negen jaar terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Heerlen? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 30%! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie kostenplaatjes van specialisten.

Waar bestaan de kosten uit?

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Heerlen bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt