Ben jij woonachtig in Venray of hier in de buurt en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Venray? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Venray

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Venray is dan een ideale optie.

I.t.t. een significant bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Venray? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Venray?

De kosten van zonnepanelen in Venray nemen snel af. Vergeleken met tien jaren geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Venray? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van specialisten.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Venray zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een andere kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt