Woon jij in Bergen of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Bergen? Begin nu met vergelijken!

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie kostenplaatjes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Bergen

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Bergen is dan een uitstekende optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Bergen? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Bergen bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Bergen?

De prijzen van zonnepanelen in Bergen nemen snel af. Vergeleken met 9 jaar geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Bergen? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 30%! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.