Woon jij in Ridderkerk of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Ridderkerk? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Ridderkerk

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Ridderkerk is dan een betaalbare optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Ridderkerk? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Ridderkerk?

De prijzen van zonnepanelen in Ridderkerk nemen sterk af. Vergeleken met 7 jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Ridderkerk? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Begin je vergelijking nu en vergelijk drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 prijsopgaven van specialisten.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Ridderkerk zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een eigen prijs en opbrengst. Meestal geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG