Woon jij in Barendrecht of hier in de buurt en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Barendrecht? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Barendrecht

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Barendrecht is dan een betaalbare keuze.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Barendrecht? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Barendrecht zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in kosten en rendement. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Barendrecht?

De prijzen van zonnepanelen in Barendrecht nemen sterk af. In vergelijking met tien jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Barendrecht? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Begin je vergelijking nu en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.