Woon jij in Putten of in de omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Putten? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Putten?

De prijzen van zonnepanelen in Putten nemen sterk af. In vergelijking met 8 jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Putten? Gemiddeld betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Putten? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot dertig %! Vul het formulier in en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Putten bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en opbrengst. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Zonnepanelen huren in Putten

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Putten is dan een betaalbare optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Putten? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Subsidie op zonnepanelen in Putten?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Putten in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels zijn niet hetzelfde in elke gemeente. Onze partners kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Putten vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast benieuwd wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot 3 kostenplaatjes van specialisten.