Ben jij woonachtig in Harderwijk of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Harderwijk? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Harderwijk

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Harderwijk is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Harderwijk? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Harderwijk?

De kosten van zonnepanelen in Harderwijk nemen sterk af. Vergeleken met acht jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Harderwijk? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Klik op de knop en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 prijsopgaven van bedrijven.

Specificatie van de kosten

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Harderwijk bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt