Ben jij woonachtig in Nijmegen of in de omgeving en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Nijmegen? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot drie kostenplaatjes van specialisten.

Zonnepanelen huren in Nijmegen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Nijmegen is dan een uitstekende optie.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Nijmegen? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Nijmegen zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een andere prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Nijmegen?

De prijzen van zonnepanelen in Nijmegen nemen snel af. In vergelijking met zeven jaren terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Nijmegen? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk drie offertes van zonnepanelen leveranciers.