Woon jij in Nijmegen of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Nijmegen? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Nijmegen?

De kosten van zonnepanelen in Nijmegen nemen snel af. In vergelijking met acht jaar terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Nijmegen? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 30%! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Nijmegen zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Nijmegen

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Nijmegen is dan een perfecte optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Nijmegen? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Nijmegen?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Nijmegen subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels zijn anders in elke gemeente. Onze specialisten kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Nijmegen vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van bedrijven.