Woon jij in Apeldoorn of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Apeldoorn? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Apeldoorn?

De prijzen van zonnepanelen in Apeldoorn nemen snel af. In vergelijking met 10 jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Apeldoorn? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Apeldoorn? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 30%! Klik op de knop en vergelijk drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Apeldoorn bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben ieder een andere kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Apeldoorn

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Apeldoorn is dan een duurzame optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Apeldoorn? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Subsidie op zonnepanelen in Apeldoorn?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Apeldoorn subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze specialisten kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Apeldoorn vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je ook nieuwsgierig wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van installateurs.