Woon jij in Epe of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Epe? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie offertes van specialisten.

Zonnepanelen huren in Epe

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Epe is dan een uitstekende keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Epe? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Epe zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een andere kosten en opbrengst. Je kan stellen: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Epe?

De kosten van zonnepanelen in Epe nemen sterk af. Vergeleken met acht jaren geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Epe? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot dertig %! Begin je vergelijking nu en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen installateurs.