Woon jij in Deventer of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Deventer? Vergelijk nu!

Tarieven opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Deventer

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Deventer is dan een betaalbare optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Deventer? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Deventer zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een eigen kosten en rendement. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Deventer?

De kosten van zonnepanelen in Deventer nemen snel af. Vergeleken met tien jaren geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Deventer? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Deventer? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 30%! Klik op de knop en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.