Woon jij in Enschede of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Enschede? Begin nu met vergelijken!

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Enschede

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Enschede is dan een uitstekende keuze.

In tegenstelling tot een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Enschede? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Enschede zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en opbrengst. Je kan stellen: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Enschede?

De prijzen van zonnepanelen in Enschede nemen snel af. Vergeleken met tien jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Enschede? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Enschede? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot veertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.