Ben jij woonachtig in Zwolle of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Zwolle? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Zwolle?

De prijzen van zonnepanelen in Zwolle nemen snel af. In vergelijking met zeven jaar geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Zwolle? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Zwolle? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot veertig %! Doe nu je aanvraag en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Zwolle bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een eigen prijs en opbrengst. Je kan stellen: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Zwolle

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Zwolle is dan een perfecte optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Zwolle? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Zwolle?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Zwolle subsidie kunt aanvragen? De regels omtrent subsidie zijn anders in elke gemeente. Onze experts kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Zwolle vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot drie kostenplaatjes van bedrijven.