Woon jij in Zutphen of in de omgeving en wil je extra informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Zutphen? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 prijsopgaven van installateurs.

Zonnepanelen huren in Zutphen

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Zutphen is dan een ideale optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Zutphen? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Zutphen bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere prijs en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Zutphen?

De prijzen van zonnepanelen in Zutphen nemen sterk af. Vergeleken met 10 jaren geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Zutphen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Zutphen? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot veertig %! Begin je vergelijking nu en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen installateurs.