Woon jij in Papendrecht of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Papendrecht? Vergelijk nu!

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw woning? En ben je ook nieuwsgierig wat de prijzen zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Papendrecht

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Papendrecht is dan een ideale optie.

In tegenstelling tot een significant bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Papendrecht? Verkrijg offertes van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Papendrecht bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft kosten en terugverdientijd. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Papendrecht?

De kosten van zonnepanelen in Papendrecht nemen sterk af. Vergeleken met 7 jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Papendrecht? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.