Woon jij in Dordrecht of hier in de buurt en wil je meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Dordrecht? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Dordrecht?

De prijzen van zonnepanelen in Dordrecht nemen sterk af. Vergeleken met 9 jaren geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Dordrecht? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Dordrecht? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Begin je vergelijking nu en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Dordrecht zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in kosten en opbrengst. Vaak geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Dordrecht

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Dordrecht is dan een goede optie.

I.t.t. een groot bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Dordrecht? Vergelijk tarieven van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Dordrecht?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Dordrecht in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels zijn niet hetzelfde in elke gemeente. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Dordrecht vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Offertes opvragen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 offertes van bedrijven.