Ben jij woonachtig in Dordrecht of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Dordrecht? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Zonnepanelen huren in Dordrecht

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Dordrecht is dan een ideale keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Dordrecht? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Dordrecht?

De kosten van zonnepanelen in Dordrecht nemen snel af. In vergelijking met 7 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Dordrecht? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot veertig %! Vul het formulier in en ontvang 3 offertes van zonnepanelen installateurs.

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat de prijzen zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt gratis tot 3 kostenplaatjes van installateurs.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Dordrecht bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben ieder een andere prijs en rendement. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG