Woon jij in Kerkrade of in de omgeving en wil je meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een efficiënte oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Kerkrade? Vergelijk direct met Offerte.nl!

Wat kosten zonnepanelen Kerkrade?

De prijzen van zonnepanelen in Kerkrade nemen sterk af. Vergeleken met 9 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Kerkrade? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Kerkrade? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De installatiekosten bij zonnepanelen in Kerkrade zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en rendement. Je kan stellen: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Zonnepanelen huren in Kerkrade

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Kerkrade is dan een duurzame keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Kerkrade? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Kerkrade?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Kerkrade subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Kerkrade vertellen. Vraag nu offertes op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Tarieven opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot drie kostenplaatjes van installateurs.