Woon jij in Zevenaar of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Zevenaar? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Hoe werkt Offerte?

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw huis? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot drie offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Zevenaar

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Zevenaar is dan een betaalbare optie.

I.t.t. een significant bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Zevenaar? Doe een aanvraag van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Zevenaar bedragen tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze hebben allemaal een andere kosten en opbrengst. Je kan stellen: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Wat kosten zonnepanelen Zevenaar?

De kosten van zonnepanelen in Zevenaar nemen snel af. Vergeleken met zeven jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Zevenaar? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot zesendertig %! Vul het formulier in en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.