Ben jij woonachtig in Winsum of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Winsum? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Winsum?

De kosten van zonnepanelen in Winsum nemen sterk af. In vergelijking met negen jaar geleden zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Winsum? Gemiddeld betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Winsum? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 36%40%! Doe nu je aanvraag en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Winsum bedragen tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Winsum

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een forse investering te betalen? Zonnepanelen huren in Winsum is dan een ideale optie.

In tegenstelling tot een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Winsum? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Winsum?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Winsum in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels zijn anders in elke gemeente. Onze specialisten kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Winsum vertellen. Vraag nu prijzen op en kom vrijblijvend met hen in contact.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat de tarieven zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie kostenplaatjes van bedrijven.