Ben jij woonachtig in Bedum of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Bedum? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Bedum?

De prijzen van zonnepanelen in Bedum nemen snel af. Vergeleken met 8 jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Bedum? Begin nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot 30%! Klik op de knop en ontvang 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Bedum zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Bedum

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Bedum is dan een ideale keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om een paar tientallen euro's per maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Bedum? Verkrijg offertes van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Subsidie op zonnepanelen in Bedum?

Ben je nieuwsgierig of je voor zonnepanelen in Bedum in aanmerking komt voor subsidie? De regels omtrent subsidie verschillen per regio. Onze experts kunnen je alles over de mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen in Bedum vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van installateurs.