Woon jij in Groningen of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Groningen? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Aanvraag doen

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt kosteloos tot drie offertes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Groningen

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Groningen is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om enkele tientallen euro's per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Groningen? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Groningen zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en rendement. Vaak geldt: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Groningen?

De kosten van zonnepanelen in Groningen nemen snel af. In vergelijking met 10 jaren terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Groningen? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 30%! Klik op de knop en verkrijg 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.