Ben jij woonachtig in Groningen of in de omgeving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Groningen? Begin nu met vergelijken!

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie kostenplaatjes van specialisten.

Zonnepanelen huren in Groningen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Groningen is dan een perfecte keuze.

I.t.t. een fors bedrag in één keer te betalen, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Groningen? Vergelijk tarieven van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Kosten specificatie

De kosten bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Groningen zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een eigen kosten en opbrengst. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Groningen?

De prijzen van zonnepanelen in Groningen nemen snel af. In vergelijking met tien jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Groningen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Groningen? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot dertig %! Vul het formulier in en vergelijk drie offertes van zonnepanelen installateurs.