Ben jij woonachtig in Uden of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Uden? Begin nu met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Uden

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Uden is dan een ideale keuze.

I.t.t. een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om een paar tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Uden? Vraag prijzen op van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Uden?

De kosten van zonnepanelen in Uden nemen sterk af. In vergelijking met tien jaar terug zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Uden? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Uden? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Doe nu je aanvraag en verkrijg drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Leveranciers vergelijken

Erachter komen of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En wil je ook direct weten wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot drie prijsopgaven van installateurs.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Uden bedragen tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een andere prijs en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG