Woon jij in Tiel of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Tiel? Vergelijk nu!

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En wil je ook direct weten wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie kostenplaatjes van installateurs.

Zonnepanelen huren in Tiel

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Tiel is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Meestal gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Tiel? Verkrijg offertes van zonnepanelen specialisten via ons platform.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot € 6.000,-. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Tiel zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in prijs en rendement. Vaak geldt: hoe duurder de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Tiel?

De kosten van zonnepanelen in Tiel nemen snel af. Vergeleken met acht jaren terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen 7 jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Tiel? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 30%! Klik op de knop en vergelijk 3 offertes van zonnepanelen bedrijven.