Woon jij in Strijen of hier in de buurt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Strijen? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jouw woning? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat het kost en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt gratis tot drie offertes van specialisten.

Zonnepanelen huren in Strijen

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Strijen is dan een ideale keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientjes iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Strijen? Doe een aanvraag van zonnepanelen specialisten via Offerte.nl.

Specificatie van de kosten

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De plaatsingskosten bij zonnepanelen in Strijen zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een andere kosten en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in overweging te nemen.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Wat kosten zonnepanelen Strijen?

De prijzen van zonnepanelen in Strijen nemen sterk af. In vergelijking met acht jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Strijen? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Strijen? Start nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hiermee wel tot 30%! Vul het formulier in en verkrijg drie offertes van zonnepanelen bedrijven.