Woon jij in Schagen of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Schagen? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Schagen

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Schagen is dan een goede keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je maandelijkse kosten.

Veelal gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Schagen? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Wat kosten zonnepanelen Schagen?

De prijzen van zonnepanelen in Schagen nemen sterk af. In vergelijking met 9 jaar terug zijn zonnepanelen 50% minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je drieduizend tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten installeren in Schagen? Begin nu met vergelijken op Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot dertig %! Klik op de knop en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een juiste energiebron is voor jouw huis? En ben je daarnaast nieuwsgierig wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot 3 kostenplaatjes van bedrijven.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De montagekosten bij zonnepanelen in Schagen zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Natuurlijk kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal wat betreft prijs en terugverdientijd. Je kan stellen: hoe hoger de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG