Ben jij woonachtig in Roosendaal of hier in de buurt en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Roosendaal? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Roosendaal?

De prijzen van zonnepanelen in Roosendaal nemen sterk af. In vergelijking met negen jaren geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat is de prijs van zonnepanelen in Roosendaal? Over het algemeen betaal je drieduizend tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaren mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Roosendaal? Start nu met vergelijken op Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Begin je vergelijking nu en verkrijg drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Specificatie van de kosten

De kosten zijn opgebouwd uit kosten voor installatie en voor het materiaal. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van installatie bij zonnepanelen in Roosendaal zitten tussen de € 900,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben allemaal een eigen kosten en terugverdientijd. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe efficiënter het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Betere merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • AEG
  • Sunpower
  • Solarwatt
  • REC
  • LG

Zonnepanelen huren in Roosendaal

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Roosendaal is dan een perfecte keuze.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Meestal gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Roosendaal? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Roosendaal?

Ben je benieuwd of je voor zonnepanelen in Roosendaal subsidie kunt aanvragen? De subsidieregels zijn anders in elke gemeente. Onze specialisten kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Roosendaal vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En ben je ook benieuwd wat het kost en wat het oplevert?

Klik op de knop en vul je gegevens in. Je verkrijgt gratis tot drie offertes van installateurs.