Woon jij in Roosendaal of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Roosendaal? Vergelijk nu!

Zonnepanelen huren in Roosendaal

Zou je graag gebruik willen maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Roosendaal is dan een perfecte optie.

In tegenstelling tot een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Roosendaal? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Roosendaal?

De kosten van zonnepanelen in Roosendaal nemen snel af. In vergelijking met 9 jaar terug zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Roosendaal? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot 16 panelen. Zonnepanelen zijn na zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen laten plaatsen in Roosendaal? Begin nu met vergelijken bij Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Begin je vergelijking nu en vergelijk drie offertes van zonnepanelen bedrijven.

Aanvraag doen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat de tarieven zijn en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 offertes van specialisten.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Roosendaal zitten tussen de € 900,- á € 1.200 € .

Uiteraard bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

Deze hebben ieder een andere kosten en rendement. Vaak geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken zijn efficiënter en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG