Ben jij woonachtig in Roermond of in de omgeving en wil je verdere informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw huis.

Zonnepanelen laten plaatsen in Roermond? Vergelijk nu!

Wat kosten zonnepanelen Roermond?

De kosten van zonnepanelen in Roermond nemen sterk af. Vergeleken met 10 jaar geleden zijn zonnepanelen de helft goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer meer op.

Maar wat zijn de tarieven van zonnepanelen in Roermond? Gemiddeld betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan een installatie. Dat zijn twaalf tot zestien zonnepanelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan 15 tot 30 jaren mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen installeren in Roermond? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 36%40%! Klik op de knop en vergelijk drie offertes van zonnepanelen leveranciers.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten zijn opgebouwd uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Roermond zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard bekijk je ook naar het type zonnepaneel. Je hebt namelijk keuze uit:

  • glas op glas panelen
  • dunne film panelen
  • hybride zonnepanelen

Deze verschillen allemaal in prijs en rendement. Meestal geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Zonnepanelen huren in Roermond

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een fors geldbedrag kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Roermond is dan een uitstekende optie.

In plaats van een eenmalig bedrag, betaal je de kosten per maand.

Veelal gaat dit om enkele tientjes per maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Roermond? Doe een aanvraag van zonnepanelen installateurs via ons platform.

Zonnepanelen subsidie Roermond?

Wil je weten of je voor zonnepanelen in Roermond in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels zijn niet hetzelfde in elke gemeente. Onze specialisten kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Roermond vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Hoe werkt Offerte?

Erachter komen of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jou? En ben je ook benieuwd wat de tarieven zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je ontvangt kosteloos tot 3 prijsopgaven van installateurs.