Woon jij in Roermond of in de omgeving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en kom erachter of zonnepanelen een kostenbesparende oplossing zijn voor jouw woning.

Zonnepanelen laten plaatsen in Roermond? Vergelijk nu!

Leveranciers vergelijken

Wil je weten of zonnepanelen een juiste oplossing zijn voor jouw huis? En ben je daarnaast benieuwd wat de tarieven zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op start vergelijken en vul je wensen in. Je verkrijgt kosteloos tot 3 offertes van bedrijven.

Zonnepanelen huren in Roermond

Wil je graag zonnepanelen installeren, zonder te investeren? Zonnepanelen huren in Roermond is dan een uitstekende optie.

I.t.t. een groot bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je extra informatie over het huren van zonnepanelen in Roermond? Vraag prijzen op van zonnepanelen bedrijven via Offerte.nl.

Waar bestaan de kosten uit?

De kosten zijn opgebouwd uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de zonnepanelen zijn gemiddeld drieduizend tot zesduizend euro. De kosten van plaatsing bij zonnepanelen in Roermond bedragen tussen de € 950,- á 1.350,-.

Natuurlijk bekijk je ook naar het soort zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en rendement. Meestal geldt: hoe duurder de kosten, hoe efficiënter het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je kiest. Betere merken leveren meer op en hebben een betere reputatie. Dit zijn merken zoals:

  • LG
  • Sunpower
  • REC
  • AEG
  • Solarwatt

Wat kosten zonnepanelen Roermond?

De prijzen van zonnepanelen in Roermond nemen sterk af. In vergelijking met 10 jaar terug zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen twee keer meer op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan installatiekosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen bemachtigen in Roermond? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Consumenten besparen hierdoor wel tot dertig %! Klik op de knop en verkrijg drie offertes van zonnepanelen installateurs.