Ben jij woonachtig in Ommen of in de omgeving en wil je extra informatie weten over de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 prijsopgaven op en kom erachter of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Ommen? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Zonnepanelen huren in Ommen

Wil je graag zonnepanelen plaatsen, zonder een forse investering kwijt te zijn? Zonnepanelen huren in Ommen is dan een ideale keuze.

I.t.t. een significant bedrag in één keer over te maken, betaal je maandelijkse kosten.

Vaak gaat dit om een paar tientallen euro's iedere maand. Wil je meer weten over het huren van zonnepanelen in Ommen? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Wat kosten zonnepanelen Ommen?

De kosten van zonnepanelen in Ommen nemen snel af. Vergeleken met acht jaar geleden zijn zonnepanelen de helft minder duur geworden. Ook leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen in Ommen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot € 6.000,- aan plaatsingskosten. Dat zijn twaalf tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn na 7 jaar terugverdiend en gaan vijftien tot 30 jaar mee.

Wil je de meest voordelige prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Ommen? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hiermee wel tot dertig %! Begin je vergelijking nu en ontvang drie offertes van zonnepanelen installateurs.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede energiebron is voor jou? En ben je daarnaast benieuwd wat de kosten zijn en wat je ervoor terugkrijgt?

Klik op de knop en vul je wensen in. Je verkrijgt gratis tot 3 offertes van bedrijven.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit installatie- en materiaalkosten. De kosten voor de panelen zijn gemiddeld drieduizend tot € 6.000,-. De installatiekosten bij zonnepanelen in Ommen zitten tussen de € 950,- á 1.350,-.

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze hebben allemaal een andere kosten en rendement. Je kan stellen: hoe hoger de kosten, hoe hoger het rendement. Dit is belangrijk om in gedachte te houden.

Besteed ook aandacht aan het merk zonnepanelen dat je kiest. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG