Woon jij in Meppel of hier in de buurt en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Vraag nu tot 3 offertes op en ontdek of zonnepanelen een rendabele oplossing zijn voor jouw energiebehoefte.

Zonnepanelen laten plaatsen in Meppel? Offerte.nl helpt met vergelijken!

Wat kosten zonnepanelen Meppel?

De kosten van zonnepanelen in Meppel nemen snel af. In vergelijking met 8 jaren geleden zijn zonnepanelen 50% goedkoper geworden. Daarnaast leveren de zonnepanelen 2 keer zoveel op.

Maar wat kosten zonnepanelen? Over het algemeen betaal je € 3.000,- tot zesduizend euro aan plaatsingskosten. Dat zijn 12 tot zestien panelen. Zonnepanelen zijn binnen zeven jaar terugverdiend en gaan vijftien tot dertig jaar mee.

Wil je de beste prijs/kwaliteit zonnepanelen plaatsen in Meppel? Start nu met vergelijken via Offerte.nl. Onze klanten besparen hierdoor wel tot 30%! Doe nu je aanvraag en ontvang 3 offertes van zonnepanelen leveranciers.

Kosten specificatie

Het kostenplaatje bestaan uit materiaal- en installatiekosten. De kosten voor het martiaal zijn gemiddeld € 3.000,- tot zesduizend euro. De montagekosten bij zonnepanelen in Meppel zitten tussen de € 950,- á € 1.200 € .

Uiteraard kijk je ook naar het type zonnepaneel. Je kan namelijk kiezen uit:

Deze verschillen allemaal in kosten en opbrengst. Meestal geldt: hoe duurder de prijs, hoe hoger het rendement. Dit is van belang om in gedachte te houden.

Let ook op het merk zonnepanelen dat je aanschaft. Kwalitatieve merken leveren meer op en hebben een langere levensduur. Dit zijn merken zoals:

  • Solarwatt
  • LG
  • REC
  • Sunpower
  • AEG

Zonnepanelen huren in Meppel

Wil je graag gebruik maken van zonnepanelen, zonder een fors geldbedrag te betalen? Zonnepanelen huren in Meppel is dan een uitstekende keuze.

I.t.t. een significant bedrag in één keer over te maken, betaal je de kosten per maand.

In veel gevallen gaat dit om enkele tientallen euro's iedere maand. Wil je specifieke details ontvangen over het huren van zonnepanelen in Meppel? Vraag prijzen op van zonnepanelen installateurs via Offerte.nl.

Zonnepanelen subsidie Meppel?

Wil je erachter komen of je voor zonnepanelen in Meppel in aanmerking komt voor subsidie? De subsidieregels zijn niet hetzelfde in elke gemeente. Onze experts kunnen je alles over de regels van subsidie op zonnepanelen in Meppel vertellen. Doe nu je aanvraag en kom vrijblijvend met hen in contact.

Offertes opvragen

Wil je weten of zonnepanelen een goede oplossing zijn voor jouw woning? En wil je ook direct weten wat het kost en wat het oplevert?

Klik op start vergelijken en vul je gegevens in. Je ontvangt kosteloos tot drie offertes van bedrijven.